Florentin heeft nieuwe eigenaar: Kaja Food

Florentin heeft sinds vorige week een nieuwe eigenaar. Het Duitse familiebedrijf Kaja Food heeft Florentin gekocht. "Dit is zo gekomen, omdat Obela is gestopt met produceren voor Obela Europe. Deze nieuwe eigenaar is voor Florentin erg goed nieuws. De laatste jaren lag de focus namelijk vooral op Obela", vertelt Monique van der Meer.

Kaja Food op de BIOFACH 2023. Monique heeft het blauwe Florentin-schort aan. Links en rechts op de foto Jarg en Kai, eigenaren van Kaja Food.

Kaja Food is gevestigd in Duitsland, net over de grens bij Kempen. Zij doen DKW private labels op gebied als specerijen, protein repen et cetera. "Met Florentin hebben ze nu een merk. Kaja Food wil dolgraag innovaties zien en we zullen ook kijken of we van elkaar gebruik kunnen maken om zo synergie te creëren. In Duitsland hebben ze 80 werknemers. Ze bezitten vele soorten machines waardoor ze veel mogelijkheden hebben tot produceren met DKW. We gaan er samen voor. De toekomst ligt voor ons om weer te groeien!"

Voor meer informatie:
Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 760467
06 15921452
www.florentin-bio.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.