Frisse oksels voor Valentijn

Start-up The Lekker Company deelt duizend gratis mini-deo’s uit, speciaal voor ‘mensen met oksels’ op Valentijn. Zij zullen dit doen verkleed in bijpassende Valentijn-outfits in Utrecht en Amsterdam.

The Lekker Company deelt smeerbare deo uit in Valentijns outfits. Foto: Suzanne Mouthaan

Een van de grootste afknappers op een eerste date is geur, en daarom wilde de start-up uit Utrecht de stad een handje helpen in de liefde. Zo kan iedereen op Valentijnsdag fris hun date in. Of zonder date, gewoon lekker ruiken en eventueel zo een date scoren. In bijpassende Valentijns-outfits delen teamgenoten van het merk kartonnen potjes uit met de kleuren van de regenboog. 

"Onze deodorant is bijzonder, want hij is 100% natuurlijk, vegan en je smeert het", aldus Dewi, oprichtster van het merk. De gekleurde potjes mogen na gebruik zelfs in de papierbak. The Lekker Company is een B-corp onderneming uit Utrecht die verschillende natuurlijke verzorgingsproducten verkoopt. Het merk staat bekend om het ‘Dunglish’ - een mengvorm van Engels en Nederlands. Met een twee-talige merknaam en slogans zoals ‘smells lekker, works like a tierelier’. Inmiddels kun je de smeerbare deodorant vinden bij o.a. de Albert Heijn.

Het uitdelen zal gebeuren op de start-up campus Dotslash in Utrecht, en het Gerard Douplein in Amsterdam op 14 februari.

Voor meer informatie:
The Lekker Company
info@thelekkercompany.com
www.thelekkercompany.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven