Tweede Oogst-winkel opent in Woerden

Oogst opent in maart een tweede winkel in Woerden. De eerste pop-up winkel werd vorig jaar in Leiden geopend door Fennie Lansbergen en Joost van Schie. De onbemande winkel geeft boeren en telers uit de omgeving de gelegenheid om hun producten in het centrum van de stad te verkopen.

De winkel in de Rijnstraat in Woerden zal worden beheerd door Ramona Schalkwijk die de melkveehouderij van haar ouders  overnam en in transitie brengt naar een regeneratief bedrijf. Ramona: "Ik heb de droom om onze boerderij Bloemenweidemelk te transformeren van een gangbaar naar een regeneratief bedrijf. De afgelopen jaren zijn we gestopt met kunstmest en bestrijdingsmiddelen. We hebben bomen aangeplant en kruidenrijk grasland ingezaaid. De volgende stap is om het aantal koeien per hectare sterk te verminderen. Om dit te kunnen bekostigen gaan we zelf kaas maken en willen we eigen vlees en zuivel aanbieden. Mijn Oogst winkel in Woerden is de ideale manier om deze en andere lokale producten aan te bieden aan mijn directe omgeving!"

Bron: LinkedIn Oogst


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.