Michiel Vos, PNUTS:

"Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"

Tholen - Het is vandaag Nationale Pindakaasdag. De Pindakaaswinkel zet al meer dan vijf jaar pindakaas in de spotlights, maar op 24 januari mag dit allemaal nog uitbundiger. Ter ere van Nationale Pindakaasdag 2023 werd afgelopen zaterdag De Pindakaaswinkel in Hoog Catherijne omgetoverd tot een pindakaasspeeltuin. "Het was heel gaaf. Er komen altijd grote pindakaasfans op af. Er waren spelletjes, waaronder 'boter, pindakaas & eieren', en goochelaars, het was weer een mooie gelegenheid om pindakaas te vieren", vertelt 'Pindabaas' Michiel Vos.

PNUTS op de Biobeurs 2023. 

Vorig jaar introduceerden de makers van De Pindakaaswinkel een lijn biologische pindakaas onder het merk PNUTS. PNUTS maakte vorige week ook haar debuut op de Biobeurs. "Het was heel leuk. De bio-branche is gewoon een heel fijne wereld om actief in te zijn en dat zie je duidelijk terug op de Biobeurs. Op basis van mijn eerdere bezoeken aan de beurs ben ik wel van mening dat ze het nooit uit Zwolle weg hadden moeten halen, daar was het altijd supergezellig."

Michiel en zijn vader Niek op de Biobeurs 2023. 

Michiel geeft aan dat het flink knokken is om een plekje te veroveren in de bio-pindakaasmarkt. PNUTS wil graag de markt een beetje prikkelen. "Van oudsher gebeurt er namelijk niet zo veel op de bio-pindakaasmarkt. Er zijn een aantal heel grote merken waar we tussen moeten zien te komen. Dit zien we als een mooie uitdaging. Achter verschillende concurrenten zit het grote geld van investeerders. Dat worden andere typen bedrijven, waarbij de families die het op hebben gericht niks meer mee te maken hebben. Daar zie ik wel kansen. Zeker in de bio-wereld willen ze echt voeding dat gemaakt is met hart en ziel. Daar staan wij voor. Wij bieden echt iets speciaals, daar maken wij een kans tegenover het grote geld."

PNUTS is verkrijgbaar bij Odin en in de winkels van Marqt. Er zijn drie verschillende smaken van PNUTS: naturel, karamel-zeezout en kokos-chili.

Voor meer informatie:
Michiel Vos
PNUTS
michiel@pnutspeanutbutter.com 
www.pnutspeanutbutter.com 
Instagram


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven