Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Natuurvoeding Joure wordt 34e Odin winkel

Op maandag 27 februari dragen Hieke Kamminga en Frans Nijholt hun biologische speciaalzaak Natuurvoeding Joure over aan Odin. De winkel aan de Tolhûswei 2 in Joure wordt daarmee de 34e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Joure. Na de overdracht gaat ook de Odin Bezorgdienst in de regio van start. Odin breidt hiermee verder uit in het noorden. Eind vorig jaar kwam er een Odin winkel in Leeuwarden en onlangs werd bekend dat eind januari Odin Winsum van start gaat.


Vlnr: Merle Koomans van den Dries (Odin), Hieke Kamminga en Frans Nijholt

‘Blij dat Odin winkel voortzet’
“Frans en ik gaan onze fijne winkel overdragen aan Odin,” aldus Hieke. “Wij zijn ontzettend blij dat zo’n mooi bedrijf onze winkel voort gaat zetten met minstens zoveel idealisme en hart voor een betere wereld met een schoner milieu, als wij dat hebben. Er is veel gebeurd in Joure en in de wereld tijdens deze afgelopen periode. Ook mede daardoor willen wij graag de komende jaren andere dingen doen in ons leven en zijn we vol vertrouwen dat wij en iedereen nog heel lang boodschappen kunnen doen bij Odin Joure.”

‘Supermooi om Natuurvoeding Joure over te nemen’
Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): “De winkel heeft natuurlijk al een lange geschiedenis achter de rug. Wij vinden het supermooi om hem na zoveel jaren over te kunnen nemen, om de winkel met frisse energie een nieuwe toekomst te geven.” 

Vertrouwde gezichten en vertrouwd assortiment
Na de overdracht op maandagochtend 27 februari sluit de winkel vijf dagen voor een aantal noodzakelijke aanpassingen. Het kassasysteem wordt vervangen, het assortiment hier en daar aangepast en de naam op de gevel wordt vervangen. Als alles volgens planning verloopt, gaat de winkel op zaterdag 4 maart open als Odin Joure. Naast de huidige medewerkers komen er ook wat nieuwe gezichten vanuit het Odin team bij.

Lid coöperatie Odin en uitbreiding Bezorgdienst
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Joure lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Na de overdracht gaat ook de Odin Bezorgdienst in de regio van start. Dat betekent dat mensen dan ook via Odin.nl bestelde boodschappen thuis of op het werk kunnen laten bezorgen  Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via onderstaande website.

Voor meer informatie:
Odin
info@odin.nl 
www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven