Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-schorseneren van Dennis van de Weerd in BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon de Miranda ging in BinnensteBuiten op bezoek bij biologische teler Dennis van de Weerd. Hij teelt samen met zijn vrouw Anja de vergeten groente schorseneren. Vroeger stonden schorseneren vaak op het menu, maar nu is het een vergeten groente. Zonde, volgens Dennis, want deze groente is oer-Hollands en buitengewoon lekker. De chef-kok  weet er wel raad mee. 

Dennis laat onder meer zien hoe diep onder de grond de schorseneren wortelen. "Je kunt ze er haast niet met de hand uithalen, ze zitten heel diep in de grond." Ook de speciale oogstmachine komt aan bod. 

Klik hier om de video te bekijken.   

Publicatiedatum: