Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin Bezorgdienst breidt nog verder uit in Noord-Nederland

Met ingang van deze maand breidt de Odin Bezorgdienst haar bezorgroutes in het noorden nog meer uit. Vanaf nu brengt Odin biologische boodschappen aan huis in bezorgregio's van Volendam tot en met Egmond aan zee.

Liesbeth Oudesluijs, logistiek manager.

Klanten kunnen online hun bestelling plaatsen en vervolgens kiezen uit ruim 3000 producten. De nieuwe bezorgregio's en bezorgdagen zijn:

Castricum - Postcodes beginnend met 190.

Wijk aan zee - Postcodes beginnend met 194.

Zaandam - Postcodes beginnend met 150.

Egmond aan zee - Postcodes beginnend met 193.

(Levering op maandag en woensdag).

Landsmeer - Postcodes beginnend met 112

Volendam - Postcodes beginnend met 113

(Levering op maandag – woensdag – donderdag en vrijdag).

Klik hier voor de postcodecheck. Op verzoek breidt Odin de regio's uiteraard graag verder uit.

Welkomscadeautje
Klanten die nieuw zijn in de Odin Bezorgdienst maken op www.odin.nl eerst een account en ontvangen vervolgens 20 euro korting op hun eerste bestelling met actiecode Welkom bij Odin.

"Mooi dat we nu ook in het noorden bezorgen!"
Biologische voedselcoöperatie Odin verzorgt al sinds 1983 gezonde boodschappen uit een vruchtbare landbouw en eerlijke handel voor zoveel mogelijk mensen. Dat doet Odin onder andere via de 28 eigen winkels, via klanten van de Odin Groothandel en afhaalpunten voor de Odin Groenten- en Fruitabonnementen. Maar op steeds meer plekken in Nederland brengt de Odin Bezorgdienst ook online bestelde boodschappen aan huis, op het werk of zelfs op het vakantieadres. "In 2018 is Odin samen gegaan met Coöperatie De Nieuwe Band, een groothandel voor biologische kruidenierswaren gevestigd in Marum", vertelt Liesbeth Oudesluijs, logistiek manager bij Odin en verantwoordelijk voor het thuis bezorgen. "De wens om ook in het noorden niet alleen als groothandel en met Odin Groente- en Fruitabonnementen actief te zijn, maar ook biologische boodschappen aan huis te verzorgen was er al een tijdje. Mooi dat we nu eindelijk kunnen starten en we hopen er veel mensen blij mee te kunnen maken!"

Lid worden mag wel, hoeft niet
"Wie boodschappen wil doen in de Odin Bezorgdienst hoeft geen lid te worden van de coöperatie, maar dat mag natuurlijk wel, graag zelfs", legt Liesbeth uit. "De coöperatie heeft op dit moment ruim 15.000 leden. Zij hebben een aandeel genomen in de coöperatie en zijn allemaal beetje mede-eigenaar van de (online) winkel waar ze hun boodschappen doen. Maar ook van Odin imkerij, Odin boerderij De Beersche Hoeve en de Odin groothandel. De meeste leden doen mee aan het ledenvoordeelsysteem. Dan betalen ze maandelijks een stukje van hun boodschappen vooruit en ontvangen in ruil daarvoor 15 tot 20% ledenvoordeel aan de kassa." 

Voor meer informatie: [email protected] en www.odin.nl 

Publicatiedatum: