Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ons doel is uiteraard om óók het zakje 100% recyclebaar te maken"

Nieuw van Seepje: 100% natuurlijke handzeep mét navulling

Seepje heeft een nieuwe 100% natuurlijke handzeep mét navulling geïntroduceerd. In een blinkende nieuwe 500 milliliter fles van gerecycled PET die men eindeloos kan hervullen. Plus een navulling met unieke poedervorm die met een beetje water en schudden verandert in een zachte handzeepgel. Zo bespaar je 44% CO2 op verpakkingsmateriaal per navulling. Volgens Seepje de toekomst van duurzaam handen wassen.  

Er zijn twee varianten: Wilde Munt & Lavendel en Eikenmos & Oranjebloesem.

Foto: Seepje

"Waarom een poeder vraag je je af? En geen grootverpakkingen of stazakken? Tja, de CO2-besparing is dan beperkt. Er zit immers nog steeds water in het product, dus het vervoer blijft veel en zwaar. Bovendien zijn de plastic stazakken niet goed te recyclen door de multilayer plastic (met aluminiumfolie). Met onze Seepje navulpoeder zetten we weer een stap richting die schone toekomst. Ook wij zijn er nog niet he-le-maal: doordat we het navulpoeder tegen vocht moeten beschermen, wordt dit zakje gemaakt van papier, plastic en aluminiumfolie. Ons doel is uiteraard om óók het zakje 100% recyclebaar te maken", zo lichten ze vanuit Seepje toe. 

Deze handzeep met navulling is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en in de Seepje-webshop. 

Voor meer informatie: www.seepje.nl 

Publicatiedatum: