Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij verdienen liever zelf wat minder op deze mooie producten, zodat we wel volumes kunnen draaien"

JetDrinks groeit met 55% en breidt magazijn verder uit

Tholen - JetDrinks gaat na een succesvol jaar het magazijn verder uitbreiden, zo meldt medeoprichter Dmitri Peters. "Het was een goed jaar. Wij geloofden al in biologische en vegan producten in een tijd dat vrijwel niemand hier echt op zat te wachten. Inmiddels zien we dat onze merken steeds bekender worden en dus ook vaker verkocht worden. Dus groeien we dit jaar weer met 55% en breiden we het magazijn weer verder uit met stellingen om zo minimaal 100 pallets extra kwijt te kunnen volgend jaar. En dat moet ook, want er komen weer gave innovatieve merken bij volgend jaar, waaronder een paar biologische merken."

Dmitri met Nathalie Dolman op de Biobeurs 2020.

Niet alleen voor de 'happy few'
Dmitri vertelt dat ze zien dat biologisch en vegan steeds belangrijker worden. “Voor veel bedrijven is het zelfs de norm geworden. We zien dat het deze zomer allemaal echt versneld is. We zagen dat zowel de horecaklanten als de bio-retailklanten goed doorgroeiden bij ons. Hoe krijgt JetDrinks dit voor elkaar? "Je moet zorgen dat je het goed betaalbaar houdt voor iedereen. Wij willen altijd impact maken en dit realiseren we door scherpe prijzen te bieden. Dan kan je het product voor een redelijke prijs op het schap krijgen. We willen geen mooie producten die niet verkopen, maar we verdienen liever zelf wat minder op deze producten zodat we wel volumes hierin kunnen draaien. Dat is uiteindelijk hoe je in onze beleving impact maakt. En dat werkt. Op deze manier kunnen veel mensen met betere producten in aanraking komen. Anders wordt het alleen iets voor de 'happy few'. Het moet voor iedereen bereikbaar zijn."

Kwaliteit went 
De ondernemer is zeker benieuwd hoe het volgend jaar zal gaan, maar blijft vertrouwen op de eigen werkwijze en in de producten. "Misschien zullen mensen volgend jaar scherpere keuzes gaan maken, maar we hopen dat ze toch blijven kiezen voor biologisch en vegan. We merken dat wanneer mensen een beter alternatief geproefd hebben, ze niet zo snel meer terug gaan. Je gaat niet opeens weer terug naar producten van mindere kwaliteit, als je iets beters gewend bent. Wat dat betreft zijn we vol vertrouwen naar de toekomst."

Voor meer informatie:
Dmitri Peters
JetDrinks
Flevolaan 34
1382 JZ Weesp
0294 255853
[email protected] 
www.jetdrinks.nl