BATU Gold Rush – limited edition 'non-alc bling bubbels'

Nieuw: BATU Gold Rush. Een 24-karaats suikervrije 30-dagen-lang gefermenteerde kombucha van Japanse sencha, Indiase first flush darjeeling, Frans eikenhout met sinaasappel en puur bladgoud. Gold Rush is fris, feestelijk en sprankelend: 'Non-alc bling bubbels'.

BATU Kombucha
Kombucha is een 100% natuurlijke frisdrank die gemaakt is van thee, suiker en de symbiotische combinatie van gist en bacteriën (SCOBY). BATU gebruikt Japanse Sencha, een kruidige groene thee die een beetje naar citrusfruit smaakt. Na het brouwen laat BATU de kombucha-to-be dertig dagen fermenteren. Dat is lang, maar het is de moeite waard. De suikers verdwijnen en zetten zich om in smaak, aroma's, zuren en bubbels. Traag fermenteren zorgt voor een mooie friszure en complexe kombucha.

Bling
Die kombucha kun je zo drinken, of je kunt er iets creatiefs mee doen. Nou, dat laatste dus. Je bent een avontuurlijk merk of je bent het niet. Geïnspireerd door de goudkoorts in de 19e eeuw, besloot BATU om Gold Rush te maken, met chique ingrediënten in een strakke champagnefles. De basiskombucha is eerst vermengd met first flush darjeeling, een kostbare witte, zachte thee van de eerste jonge blaadjes van het seizoen. Voor vanilletonen en een fijne prik, heeft het daarna nog dertig dagen liggen rijpen, op medium toasted Frans eikenhout en sinaasappelolie. Tot slot zijn de flessen afgevuld met flinterdun 24-karaats bladgoud. Met de hand. Gelukkig waren het maar 500 flessen.

Gold Rush
Gold Rush is een feestelijk sprankelend drankje van 24-karaats kwaliteit. Zoals altijd is BATU ongefilterd, tintelend fris en alcohol- en vooral ook suikervrij. De gemiddelde kombucha in de Nederlandse winkel bevat vier suikerklontjes per glas. Nergens voor nodig natuurlijk, menen de producenten van BATU.

Limited edition – 500 flessen en dan is het op.
750 milliliter - € 14,95

Gold Rush is biologisch, maar om praktische redenen niet Skal-gecertificeerd

Voor meer informatie: www.batukombucha.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven