Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurwinkel Puur Natuur in Kuurne sluit na 35 jaar

Natuurwinkel Puur Natuur in het centrum van Kuurne gaat sluiten. Eigenaar Philip Verhaeghe geeft aan dat ze met een gevoel van dankbaarheid voor de voorbije 35 jaar hebben besloten om hun leven een andere wending te geven. "Dit was geen gemakkelijke beslissing, daar ik dit steeds met passie en plezier heb gedaan. Dank aan alle klanten." Wegens de stopzetting moet alles weg. Momenteel zijn alle producten die geen voeding zijn verkrijgbaar met 30% korting. Op thee en kruiden zit 20% korting. En in de etalage staan producten met 50% korting. De superpromoties duren nog tot 25 december. "Alvast bedankt ook om de wegenwerken te trotseren. En altijd welkom. Weer of geen weer, bij ons schijnt de zon", besluit Philip zijn bericht.

Onder het bericht staan verschillende reacties. "Bedankt voor al het lekkere, gezonde, ecologische... Jullie snapten het allemaal stukken eerder dan vele anderen. Het ga jullie goed" - "De gezelligste winkel van Kuurne" - "Jammer, altijd deskundige uitleg en vriendelijke bediening, maar geniet volop van wat volgen zal."

Voor meer informatie: 
Puur Natuur
Koningin Elisabethstraat 12
8520 Kuurne
+32 (0)56 704230
philipverhaeghe@puurnatuurkuurne.be 
www.puurnatuurkuurne.be 

Publicatiedatum: