Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

UniPharma implementeert een stapelrobot

Onder de Projectnaam 'The only way is UP' stelt UniPharma ieder jaar haar jaardoelstellingen. Met de implementatie van een stapelrobot aan het eind van de verpakkingslijnen heeft UniPharma al haar doelstellingen voor 2022 gerealiseerd.

Verder opschalen is door de sterk toegenomen kosten van energie, karton et cetera key om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen en vooral om de toenemende complexiteit van logistieke uitdagingen, die gepaard gaan met het steeds verder opschalen van de bedrijfsactiviteiten, voor te blijven. Dit meldt UniPharma in een persbericht. 

Met de stapelrobot is het gehele outbound- en verpakkingsproces van UniPharma geautomatiseerd, is de fysieke belasting van UniPharma's medewerkers sterk gereduceerd en kan de productiviteit van het fulfilment verder verhoogd worden. Zo heeft UniPharma de komende jaren de mogelijkheid om meer orders te verwerken met een betere medewerkerstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit.

Uiteraard blijft UniPharma nu niet stilzitten. De plannen voor 2023 zijn al gemaakt en de eerste opdracht voor verdere automatisering is al gegeven.

Voor meer informatie:
UniPharma
Heerlijkheidsweg 20
4332 SN Middelburg
0118 434418
info@unipharma.nl  
www.unipharma.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven