Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin Heerde na korte verbouwing geopend

Vanochtend is Odin Heerde geopend. Odin Heerde is de 29ste winkel van biologische coƶperatie Odin. Na een korte verbouwing zijn de deuren vandaag dus al weer geopend en kunnen klanten van de winkel, voorheen Puur! geheten, er weer terecht voor hun dagelijkse biologische en biodynamische boodschappen. "Vandaag is er nog kneiterhard gewerkt door heel veel collega's en nu zijn we er klaar voor hoor: morgen, donderdag 6 oktober, om 8:30 uur gaat de 29ste winkel van Odin foodcoop open in Heerde. Wat mij betreft mag ie er zijn. Topprestatie weer dus Taco de Rooij, Wendy Visscher en alle anderen!", plaatste Odin-directeur Merle Koomans van den Dries gisterenavond op LinkedIn.

Afgelopen maandag 3 oktober heeft oud-eigenaar Bas Mekking zijn winkel Puur! officieel overgedragen aan de foodcoop. Bas opende de winkel aan de Dorpsstraat 22 ongeveer 12,5 jaar geleden. In het bericht over de overname (11 augustus) gaf hij aan dat het voor hem tijd was voor verandering en dat hij ervan overtuigd is dat de mensen van Odin, samen met het huidige team, de winkel met veel passie gaan voortzetten.

De overdracht was het moment voor het verbouwteam van Odin om aan de slag te gaan. Schappen zijn verplaatst of vervangen, nieuwe belettering is aangebracht, muren zijn geverfd en het voormalige eethoekje is omgebouwd tot groenteafdeling.

Vertrouwde gezichten
Hoewel de winkel een nieuwe uitstraling heeft gekregen, zullen klanten wel veel vertrouwde gezichten terugzien. De medewerkers van het team van Puur! zijn in dienst gekomen bij Odin, aangevuld met enkele nieuwe gezichten van Odin. Ook gaat de Odin Bezorgdienst van start met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Heerde en omgeving.

De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:30-18:00 uur, op vrijdag van 8:30-20:00 uur en op zaterdag van 8:00-17:00 uur.

Voor meer informatie:
Odin Heerde
Dorpsstraat 22
8181 HR Heerde
0578 690245
info@odin.nl 
www.odin.nl