Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BitesWeLove introduceert biologische linzenchips: Flip-its

BitesWeLove, dat als doel heeft snacken gezonder te maken met lekkere bites, introduceert de volgende generatie chips: Flip-its. Luchtige en knapperige chips op basis van linzen, met een stuk minder calorieën en meer eiwitten, zodat men met een goed gevoel de hele zak kan leeg snacken.  

De Flip-its bevatten veel vezels en eiwitten en een stuk minder calorieën per zak. Hoe dat komt? Flip-its bestaan voor minimaal 75 procent uit biologische linzen en zijn niet gebakken of gefrituurd, zoals de meeste chips, maar extra knapperig gepoft. Dit, samen met de korte ingrediëntenlijst, zorgt ervoor dat de glutenvrije en vegan Flip-its maar 284 Kcal (Flip-its Paprika) en 295 Kcal (Salt & Pepper) per zak (75 gram) bevatten. Ter vergelijking, bij de gemiddelde zak chips in het chipsschap loopt dit vaak op tot zo'n 500 à 600 Kcal per zak. Van Flip-its kan je dus gerust meer dan alleen dat ene handje eten. En omdat BitesWeLove trots is dat ze 'chips hebben geflipped', staat het totaal aantal calorieën van de zak nu ook - als eerste in het chipsschap - duidelijk op de voorkant van de verpakking.  


 
Feel-good snacking
Consumenten doen steeds bewuster boodschappen en overwegen vaker gezondere varianten van hun favoriete snacks. De schappen in de supermarkt bieden dan ook steeds meer alternatieven aan als je toch wil toegeven aan je craving, maar dan op een bewuste en gezonde manier. Ook BitesWeLove is altijd op zoek naar de balans tussen lekker en gezond en speelt hier met de lancering van Flip-its nu ook op in binnen het chipsschap.

Marleen Basart, Founder BitesWeLove: "Er worden gemiddeld 4,7 snacks per dag gegeten. Dus hoewel het natuurlijk een goed idee is om vooral voor groenten of fruit te kiezen, is de realiteit dat ook chips een favoriete snack is voor velen. Onze missie is je helpen gezonder te snacken. Daarom zijn wij begin 2021 gaan nadenken over hoe we deze favoriete snack een stukje gezonder konden maken. Het resultaat: Flip-its in Salt & Pepper en de ultieme chipssmaak Paprika." 
 
BitesWeLove Flip-its in een notendop: 

  • Verkrijgbaar in de smaken Paprika en Salt & Pepper 
  • Slechts 284 Kcal (Paprika) en 295 Kcal (Salt & Pepper) per zak (75 gram)
  • Eiwitrijk >15 gram per verpakking van 75 gram
  • Rijk aan vezels
  • Korte (biologische) ingrediëntenlijst 
  • Vegan 
  • Glutenvrij
  • Consumenten adviesprijs per zak (75g) €2,29

Flip-its zijn verkrijgbaar in vierhonderd Jumbo-winkels en op jumbo.nl en/of te bestellen via Biteswelove.nl, Crisp & Gorillas.

Voor meer informatie: www.biteswelove.nl 

Publicatiedatum: