Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Per 1 oktober 2022 vervalt de negatieve rente voor klanten bij Triodos Bank

Per 1 oktober 2022 vervalt de negatieve rente voor klanten bij Triodos Bank. Hoe komt de rente tot stand? De rentes die Triodos Bank hanteert zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder de renteniveaus op internationale kapitaal- en geldmarkten, concurrentieverhoudingen en de balans tussen het realiseren van duurzame impact en de vergoeding op toevertrouwde middelen.  

Bij Triodos Bank werkt geld aan verandering
Door te bankieren bij Triodos Bank dragen klanten bij aan positieve verandering van de samenleving. Triodos Bank gebruikt spaargeld uitsluitend om leningen aan duurzame ondernemers en om groene hypotheken aan particuliere klanten te verstrekken.

Wil je weten hoeveel impact jouw spaargeld maakt?
Sinds juli 2022 zien klanten bij Triodos Bank op individueel niveau in hun app de impact die hun spaargeld via kredietverlening creƫert. Naast de impact van hun geld, krijgen klanten in de app ook informatie over duurzame ondernemers en projecten die dankzij de spaar- en beleggingsklanten van Triodos zijn gefinancierd. Kijk op Mijn Geld Gaat Goed om te zien welke ondernemers en projecten Triodos Bank financiert.

Voor meer informatie: info@triodos.nl en www.triodos.nl 

Publicatiedatum: