Biologische tuinderij De Twee Linden bestaat 30 jaar

Op 18 september bestaat biologische tuinderij De Twee Linden in Reek 30 jaar. Om dit te vieren houden ze aanstaande zondag een open dag. Bezoekers kunnen het bedrijf komen bekijken. Er zullen gedurende de dag rondleidingen gegeven worden en men kan zelf een rondje over het erf doen. Er is onder andere biologisch koffie, thee, ijsjes en de boerderijwinkel is open. Daarnaast is er live muziek, verschillende kraampjes en De Twee Linden is onderdeel van de kunstroute in de Maashorst deze dag. Voor de kinderen is er een knutselhoekje en natuurlijk een speeltuin.

De Twee Linden is klein begonnen en op dit moment gegroeid naar 750 groente-abonnees. De pakketten worden in de hele regio bezorgd. Ook is op het erf een uitgebreide boerderijwinkel met groente, fruit, noten, sappen en nog veel meer. Klanten die nog andere boodschappen nodig hebben kunnen hun Ekoplaza-webshopbestelling bij De Twee Linden afhalen.

De open dag start om 11:00 uur. Op facebook meldt het bedrijf dat ze vanwege het weer uitwijken naar de tunnelkassen. "Dus regen of wind, gezellig droog en 'warm' binnen. Dus kom vooral. Onze boerderijwinkel is ook open."

Voor meer informatie: info@2linden.nl en www.2linden.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven