Bio bij Jansen in Leeuwarden wordt 30e Odin winkel

Bio bij Jansen in Leeuwarden wordt op 31 oktober de 30e en meest noordelijke winkel van biologische coöperatie Odin. De winkel van Greet Jansen gaat vanaf dan verder onder de naam Odin Leeuwarden. Onder haar leiding is de winkel in zeven jaar uitgegroeid tot een gezellige biologische speciaalzaak, waar persoonlijk contact met klanten voorop staat.  


Foto, vlnr; Merle Koomans van den Dries (directeur Odin), Anne (dochter van Greet), Greet Jansen, Theo Boon (directeur Odin). Foto: Odin

“Ik heb zorgvuldig gezocht naar een opvolger die in staat is om verder te bouwen aan waar Bio bij Jansen mee is begonnen, zegt Greet. “Ik heb een geschikte en fijne opvolger gevonden in Odin. Voor mijn klanten geen onbekende, want het grootste deel van ons assortiment komt daar al vandaan.”

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): “We zijn ontzettend blij dat we de winkel van Greet mogen overnemen om die samen met het huidige team verder uit te bouwen. De lat ligt hoog voor ons omdat het zo’n mooie winkel is. Extra leuk is natuurlijk dat het onze meest noordelijke winkel is. Toen biologische groothandel De Nieuwe Band in Marum in 2018 onderdeel van Odin ging uitmaken, hebben we de wens voor een Odin winkel in Friesland of Groningen al uitgesproken. En die wens gaat nu in vervulling. Overigens zijn we ook bezig met het uitbreiden van de routes van onze thuisbezorgdienst in Friesland, Groningen en Drenthe. Al met al proberen we steeds meer Nederlanders aan te sluiten op onze idealen en te voorzien van onze biologische en biodynamische levensmiddelen.”

De winkel in Leeuwarden. Foto: Bio bij Jansen

Bekende gezichten en vertrouwd assortiment
Na de overdracht op maandagochtend 31 oktober gaat de winkel een paar dagen dicht voor een aantal aanpassingen, zoals een nieuw kassasysteem, het finetunen van het assortiment en het aanpassen van de beplakking op de gevel. Op woensdag 2 november is iedereen weer van harte welkom. De vertrouwde medewerkers van het team van Bio bij Jansen komen na de overdracht in dienst bij Odin, aangevuld met enkele nieuwe gezichten van Odin.

Lid & mede-eigenaar coöperatie Odin
Net als in de andere Odin-winkels kunnen ook klanten van Odin Leeuwarden lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via onderstaande website.

Voor meer informatie:  
Odin
info@odin.nl
www.odin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven