Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe La Vida Vegan notenpasta's hebben notenaandeel van 85%

Over een week is het zover. De eerste BIOFACH zomereditie. Brinkers Food zal ook bij deze editie aanwezig zijn met haar kleurrijke stand van 15 meter breed langs het looppad in hal 5 (stand nr. 411). "Toch zal het nu wel anders zijn dan de voorgaande 17 edities waaraan we hebben deelgenomen, omdat het nu plaats gaat vinden in hartje zomer. Onze grootste innovatie die we met trots introduceren zijn de La Vida Vegan notenpasta's. Een gloednieuwe uitbreiding op onze huidige 'La Vida Vegan familie'. Naast de reguliere 7 smaken en de minder suiker-varianten brengen we nu notenpasta's met 85% notenaandeel op de markt", vertelt Claudine Vrooijink namens Brinkers.

De cashewnotenpasta, hazelnootpasta en amandelpasta. 

De range is vegan, palmvrij, glutenvrij en uiteraard 100% biologisch. Het zijn drie varianten; een hazelnoot-, amandel- en een cashewnotenpasta. De hazelnoot- en amandel notenpasta's bevatten een 'touch of chocolate', wat de link ook weer goed legt met Brinkers Food als chocoladepastaproducent. Daarnaast zijn ze alle drie natuurlijk gezoet met dadels.

Naast verbreding binnen de productcategorie verwachten ze bij Brinkers dat de notenpasta's ook anders worden toegepast bij het gebruik van de consument. Claudine: "We kunnen ons goed voorstellen dat je de notenpasta niet alleen gebruikt op je boterham, maar ook als topping op je havermout, of als onderdeel van je avondmaaltijd. Kipstoof met cashewpasta bijvoorbeeld?"

"Naast de productinnovaties, introduceren we ook twee nieuwe Brinkers magazines vol met inspiratie en lekkere recepten en zal de stand zoals altijd goed knallen met de designs van La Vida Vegan en So Vegan So Fine."

Voor meer informatie:
Claudine Vrooijink
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 AT Enschede
+31 (0)53 4282725
+31 (0)6 38331412
[email protected] 
www.brinkers.com 

Publicatiedatum: