Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De zomereditie van de BIOFACH past ons eigenlijk heel goed"

Nieuw snoepje: Foamy Fruit

Eco Sweets introduceert volgende week op de BIOFACH hun nieuwste snoepje: Foamy Fruit. "We wilden graag een veganistische tegenhanger op de populaire yoghurt gums. De nieuwe Foamy Fruit zijn gemaakt met erwtenproteïne wat een luchtige structuur geeft aan het snoepje. Ze zijn zeer smaakvol en het is moeilijk om er vanaf te blijven", vertelt Meeke Janssens van The Organic Factory.

"Met de smaken framboos en ananas is de zomer de perfecte timing om dit nieuwe product te introduceren. De zomereditie van de BIOFACH in Neurenberg volgende week past ons dus eigenlijk heel goed! Ik was in het voorjaar eerlijk gezegd nog wel sceptisch over een zomereditie. Een groot deel wacht tot februari 2023, velen zijn al met vakantie en onze stand staat op een andere plek dit jaar. Deze veranderingen zijn spannend, maar verandering van spijs doet eten. We hebben in de afgelopen weken al een aantal afspraken met nieuwe en potentiële klanten gemaakt. Dat geeft vertrouwen dat dit toch best een goede beurs kan worden."

De Foamy Fruit snoepjes zijn ook als noviteit te zien op de beurs. "Het is altijd spannend of een nieuw product goed opgepakt wordt. Maar met de reactie van vaste klanten, collega's, vrienden en familie hebben wij er alle vertrouwen in dat Foamy Fruit een succes wordt."Zoals ook de andere 8 varianten wordt Foamy Fruit voor Eco Sweets verpakt in een composteerbare verpakking. "Foamy Fruit heeft een verrassende smaakbeleving en structuur en is daarmee een waanzinnige aanvulling op het huidige assortiment. Eco Sweets snoepjes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het snoepschap van Ekoplaza", besluit Meeke.

The Organic Factory is op de BIOFACH te vinden in hal 7, standnummer 167. 

Voor meer informatie:
Meeke Janssens
The Organic Factory B.V.
Mastbos 21
5531 MX Bladel (NL)
+31 (0)497 380224
+31 (0)6 28425344
[email protected] 
www.theorganicfactory.nl 

Publicatiedatum: