Bio-pastasaus met verse venkelworst gaat internationaal

Tholen - Voor Brandt & Levie is de aankomende BIOFACH het uitgelezen moment om de biologische pastasaus met verse venkelworst aan het internationale publiek te presenteren. "We nemen met deze pastasaus ook deel aan de Best New Product-verkiezing, daarmee hopen we meteen al wat extra aandacht voor deze relatieve nieuwkomer in ons aanbod te genereren", aldus Joakim Metekohy van Brandt & Levie.De pastasaus is vorig jaar in Nederland geïntroduceerd. De reacties in Nederland zijn tot nu toe erg positief, vertelt Joakim. "Zo ontvingen we in september op de Vakbeurs Foodspecialiteiten de 'Godfather Award', bedacht door voormalig culinair journalist Felix Wilbrink. Verder krijgen we veel lof op social media, zowel Instagram als tiktok. Zo werd onze pastasaus recentelijk nog getipt door Jet van Nieuwkerk."

Na tien jaar lang worsten maken van goed gehouden Nederlandse varkens vonden ze het bij Brandt & Levie tijd om wat nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarom doken ze in de wereld van pastasaus, met worst uiteraard. Venkelworst om precies te zijn. De bio-pastasaus van Brandt & Levie is gemaakt zoals Italianen een klassieke ragù maken. De saus bevat huisgemaakte soffritto, de verse venkelworst van Brandt & Levie en een scheutje rode wijn. Qua verpakking is gekozen voor blik, waardoor de pastasaus eenvoudig buiten de koelkast bewaard kan worden. Eén blik bevat 500 gram saus, dit is voldoende voor 2 personen en hij hoeft alleen nog maar opgewarmd te worden.

Brandt & Levie is op de BIOFACH in Neurenberg (26-29 juli 2022) te vinden in Hal 5, standnummer 5-224. 

Voor meer informatie:
Joakim Metekohy
Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
088 0442100
joakim@brandtenlevie.nl 
www.brandtenlevie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.