Dadel treats nieuwkomer in tussendoortjesschap

Tholen – Iets meer dan een jaar geleden maakte Dalicious officieel de stap naar biologisch. Dit werd gevierd met de introductie van de Organic Treats. Muriël Schueler kan nu met trots bekend maken dat Dalicious vanaf deze week verkrijgbaar is bij Udea. "Een mooie nieuwe stap, hierdoor kunnen veel meer consumenten kennis gaan maken met deze biologische dadel treats. Ze liggen vanaf deze week in het schap bij alle Marqt-vestigingen, inclusief Ekoplaza Foodmarqt. Dalicious is een mooie aanvulling in het schap met gezonde tussendoortjes. Geschikt voor alle retailers die graag een uniek en puur alternatief voor de calorierijke en minder gezonde tussendoortjes aanbieden. Biologisch, plantaardig, glutenvrij en clean label zijn van toepassing op Dalicious."

De Dalicious verpakking bevat 6 treats (90 gram) en zit verpakt met 12 recyclebare verpakkingen per smaak in een display van waaruit Dalicious direct verkocht kan worden. "Dit maakt het tot een vrolijke eye catcher in het schap. En de displays kunnen ook op de toonbank, bij de kassa gepresenteerd worden."

De portiegrootte is 15 gram. "Het gaat om een combinatie van dadels, zonnebloempitten en specerijen. Deze combinatie en het feit dat de treats vanwege de kleine portiegrootte gemiddeld slechts 59 kcal per treat bevatten, maakt Dalicious tot een heel gezond tussendoortje, vol goede energie. Het is geschikt voor ieder moment van de dag." 

  • Dalicious Crunchy Cacao, 100% biologisch: dadels, zonnebloempitten, cacao nibs 10%, cacao 2,5%, cacao pasta 2,5%: voor liefhebbers van cacao met een crunchy bite.
  • Dalicious Cinnamon Coconut, 100% biologisch: dadels, kokos 16%, zonnebloempitten, kaneel 1%: voor de liefhebbers van de tropische smaken kokos en kaneel.

Voor meer informatie: 
Muriël Schueler
Dalicious
Legmeerstraat 44-1
1058 NE Amsterdam
06 48352513
muriel@dalicious.nl     
www.dalicious.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven