Pop-upwinkel smaakte naar meer

Sus & So vestigt zich definitief in Utrecht

Sus & So (van Sustainable & Social) uit Hilversum heeft een definitieve locatie in Utrecht gevonden voor haar tweede vestiging. Op Twijnstraat 49 is er dames- en herenmode en bed- en badgoed van biologische materialen te vinden, die ook nog eens eerlijk geproduceerd zijn.

De pop-up winkel die eind 2021 aan de Oudegracht was gevestigd smaakte naar meer. In het voorjaar van 2022 werd het pand aan de Twijnstraat gevonden en na de verbouwing is de winkel nu geopend.

De winkel biedt qua assortiment een aanvulling op de reeds in de straat gevestigde modewinkels met duurzame merken als LivStores, Transit, Gurus en de Katoenfabriek. Het assortiment verschilt een klein beetje van het aanbod in de winkel in Hilversum.

Rondje duurzame winkels
Gonny (een van de eigenaressen): "Mensen kunnen nu echt een rondje duurzame winkels doen in de Twijnstraat. Wij vullen het assortiment aan met andere modemerken zoals MudJeans, Okimono en Tranquillo), ondergoed, nachtkleding en beddengoed van Yumeko. Bovendien hebben we ook mannenmode. Ook is er een DIY-hoekje van collega PureCoverz te vinden met coupons, garen, knopen en band."

Sus & So is in 2016 ontstaan uit een fusie van het Utrechtse Sincero fair fashion en Het Groene Warenhuis uit Hilversum. Sincero fair fashion heeft van 2009-2015 een winkel gehad in de Hardebollenstraat waar peeskamertjes werden omgebouwd tot winkel. Het was een lang gekoesterde wens om in Utrecht weer een winkel te openen.

Voor meer informatie:
Sus & So
info@susenso.nl
www.susenso.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven