Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Green Soap Company uitgeroepen tot 'Beste Onderneming van Noord-Holland'

Tholen - Green Soap Company heeft afgelopen woensdagavond tijdens de OVNH Ondernemingsverkiezing Noord-Holland de titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland' in de categorie MKB Midden in de wacht gesleept. "Er waren in totaal 350 aanmeldingen voor deze prijs. Iemand buiten het bedrijf heeft ons aangemeld. Toen we hoorden dat we bij de laatste 10 zaten vonden we het toch wel leuk om te kijken wat er uit zou komen", vertelt Marcel Belt, oprichter van Green Soap Company, bekend van Marcel's Green Soap.

Rick Brinkmann, Christiaan van Doornik, Pepijn Dekker en Marcel Belt.

Voorafgaand aan de uitreiking is de jury bij het bedrijf in Haarlem op bezoek geweest. "Tijdens dit bezoek werd voor ons al duidelijk dat ze duurzaamheid een heel belangrijk aspect vonden voor deze verkiezing. Op de avond van de prijsuitreiking heb ik nog een tijdje met een jurylid staan praten en hij gaf aan dat er vooral waardering is voor het feit dat Green Soap Company duurzaam, ambitieus en succesvol is. Ook vinden ze het mooi dat we autonoom opereren en ze vinden dat we innovatief en vernieuwend bezig zijn."

Op LinkedIn meldt het bedrijf: "Mooi om te zien dat er zoveel bedrijven met een duurzame missie in de prijzen zijn gevallen. Samen maken we het verschil! Ook onze felicitaties aan de andere winnaars: TommyTomato, Milieu Service Nederland, Drystack BV & Autogroep Ursem Barten." De jaarlijkse ondernemersverkiezing werd woensdagavond gehouden in de Philharmonie in Haarlem.

Voor meer informatie: marcel@greensoapcompany.com en www.greensoapcompany.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven