AGF-groothandel Gebrs van Aarle viert zonnig 55-jarig jubileum

Op 15 mei vierde AGF-groothandel Gebrs van Aarle haar 55-jarig jubileum met een inspirerende Jubileumbeurs. Ondank de combinatie van het zomerse weer en een vrije weekenddag brachten vele relaties een bezoekje aan de groothandel in Schijndel.

Gebrs van Aarle maakte een eigen fotoreportage, klik hier om hem te bekijken

De groothandel kondigde al aan dat het een beurs vol proeverijen, noviteiten, demonstraties en activiteiten zou worden. Tel daar de massale opkomst en een flinke dosis Brabantse gezelligheid bij op en het recept voor een bruisende dag is compleet. Een ontmoetingsplek voor diverse schakels in de AGF-keten, van teler tot detaillist.

Standhouders en klanten waren erg enthousiast: Leon van den Oord van Jac van den Oord: "Gebrs van Aarle mag zichzelf een 10 geven, de beurs is perfect georganiseerd." Ook Derya Belgin van Fano is het daarmee eens: "Het ziet er prachtig uit en het is goed georganiseerd. Erg leuk dat we hieraan mogen deelnemen." Klant Rob Beukert van Op ’n Brink is helemaal uit Eibergen gekomen. "Dat doe ik graag, dit is toch mooi!"

De organisatie kan terugkijken op een mooie dag: "Het was fijn om onze klanten en relaties weer te spreken en samen te brengen. Ik wil iedereen bedanken voor hun enthousiasme", aldus Marjon van Aarle, directeur Gebroeders van Aarle.

De groothandel heeft een aftermovie op social media gedeeld.

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
+31 (0)73 5441919
verkoop@aarlegebrs.nl      
www.gebrsvanaarle.eu       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven