Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

SodaStream breidt uit met biologische fruitsmaken

SodaStream, 's werelds grootste bruiswatermerk, lanceert SodaStreamBÍO. Dat is een nieuw assortiment duurzame en biologische fruitsmaken van SodaStream, waarmee je eenvoudig je eigen bruisende biodrankjes kunt bereiden.

De biosmaken van SodaStream passen binnen de wereldwijde evolutie naar meer gezonde en duurzame voeding. De nieuwe smaken zijn biologisch, 100% plantaardig, glutenvrij, bevatten geen genetisch gemanipuleerde voedingselementen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen. Het bevat uitsluitend hoogwaardige en biologische vruchten, waardoor de pure, natuurlijke fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. SodaStreamBÍO bevat minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken.

De herkenbare trendy SodaStreamBÍO-flesjes van 500 ml zijn volledig recyclebaar en gemaakt van minimaal 75% gerecycleerd glas. De nieuwe SodaStream-smaken worden in Europa ontwikkeld, waarbij ingrediënten en verpakkingen lokaal worden geïmporteerd, om zo de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken.

"De nieuwe premium biosmaken zijn de ultieme complettering van ons assortiment", aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. "Want ze zijn zowel biologisch als duurzaam. De lancering van SodaStreamBÍO is bijzonder, omdat het ál onze kernwaarden weerspiegelt: genieten van zelfbereide bruisende drankjes, terwijl het ook gezonder is én bovendien beter voor de planeet."

Het gebruik van de SodaStreamBÍO is supermakkelijk: gewoon kraanwater bruisend maken met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het SodaStreamBÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

De vier verschillende SodaStreamBÍO-smaken (Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn nu verkrijgbaar op de Sodastreamstore.nl voor 5,99 euro.

Voor meer informatie: www.sodastream.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven