"Er volgen binnenkort meer producten"

Currypasta van ONOFF nu ook in grootverpakking

Bij ONOFF zijn ze wat groter gaan denken. Dat wil zeggen, er is volop aandacht voor de grootverbruikers van hun producten. En dat is nieuw, want tot nu toe richtte de Thaise biologische voedselproducent zich met kant-en-klare curry's, soepen en woksauzen helemaal op liefhebbers die thuis lekker Thais willen eten. Echt Thais, welteverstaan.

Koks in restaurants, bij catering, werkzaam voor de foodservicemarkt of andere maaltijdbereiders hoeven niet langer een enorme voorraad aan zakjes ONOFF rode, gele of groene curry op voorraad te hebben. Er zijn nu voortaan emmertjes met 800 gram biologische en vegan currypasta.

"Het is simpel", legt Onno Stienen, oprichter van ONOFF, vanuit Hua Hin in Thailand uit. "Er was gewoon vraag naar. We werden regelmatig benaderd door koks die vroegen waarom we geen grote verpakkingen maken. Er werd doorlopend bij gezegd dat kleine pakjes zo onhandig werken en dat ze zoveel afval opleveren. Daar waren we gevoelig voor."

Vandaar dat er nu ONOFF rode, groene en gele currypasta in emmertjes van 800 gram verkrijgbaar is. Er zitten 6 emmertjes van 800 gram in een doosje. De pasta is biologisch, vegan en gluten- en lactosevrij.

Onno Stienen: "Elke emmer is goed voor zo'n 40 porties. De currypasta zit in een luchtdichte zak in een emmer, zo blijft de curry beter en langer houdbaar. Daarom is de emmer ook hersluitbaar, wel zo handig. We bieden nu dus drie currypasta's aan, maar we hebben echt de smaak te pakken, dus volgen er binnenkort meer producten. Om te beginnen een grotere verpakking voor limoenblad."

Grootverbruikers kunnen ONOFF currypasta nu bestellen bij biologische groothandel Udea.

Voor meer informatie: sales@onoffspices.com en www.onoffspices.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven