Haverknabbels: nieuw bio-tussendoortje vanaf 6 maanden

Love My Veggies heeft een nieuw product geïntroduceerd: Haverknabbels. Volgens de producent is dit het perfecte tussendoortje waarmee kleintjes vanaf 6 maanden kunnen beginnen. De haverknabbels smelten in de mond en bevatten enkel de smaak van haver en maïs. Door de toevoeging van haver is de knabbel net wat voedzamer dan andere maïssticks. De haverknabbels zijn te koop bij Albert Heijn.

"Met deze nieuwe toevoeging binnen ons assortiment zijn we ontzettend blij. Zulke goede biologische kwaliteit tegen zo'n scherpe verkoopprijs. Dat kan niet anders dan een succes worden. Love My Veggies heeft een duidelijk streven. Wij werken vanuit ons gevoel en moederhart. Onze producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen", vertelt Kim de Gast.

Haverknabbels
Haverknabbels zijn volgens Love My Veggies perfect als eerste tussendoortje voor je baby. Ze leren op deze manier vast voedsel verwerken en hun fijne motoriek wordt gestimuleerd
door het vasthouden van de knabbel. Daarnaast smelt de knabbel in de mond.

De haverknabbels (geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden) zijn te koop voor een consumentenadviesprijs van €1,59 voor 35 gram.

Voor meer informatie:
Kim de Gast en Kelly Rietbroek
Love My Veggies B.V.
06 55867742 | 06 51169174
info@lovemyveggies.nl 
www.lovemyveggies.nl 
Instagram: @lovemyveggies.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven