Nieuw: Biologische low calorie frisdrank in drie smaken

71% van de consumenten geeft aan zich zorgen te maken over de hoeveelheid suikers in frisdranken. Zij zijn op zoek naar alternatieven die én laag zijn in calorieën maar ook lekker smaken. Team SQWZ heeft deze uitdaging aangegrepen en na vele recepturen te 'squeezen' lanceren ze een reeks biologische frisdranken die laag zijn in calorieën en naar eigen zeggen stuk voor stuk heerlijk smaken.

Zonder toegevoegde suikers, zonder artificiële smaakstoffen en zonder de nare nasmaak van zoetstoffen.

SQWZ bestaat uit een reeks van drie smaken: SQWZ Lemon Ginger, met de frisse smaak van citroen en een lichte kick van gember. SQWZ Rhubarb, de zachte en kenmerkende smaak van rabarber met een lichtzoete ondertoon. SQWZ Peach, met de smaak en geur van geperste rijpe perziken. 

Geen zoetstoffen
De frisdranken van SQWZ moeten bijdragen aan de bewustwording rond suikerinname. De low calorie soda bevat ondanks dat het slechts 10-12 kcal per 100ml bevat, geen zoetstoffen. De natuurlijke smaak is te danken aan het gebruik van kwalitatieve biologische sappen. 

SQWZ is 100% CO2 neutraal gecertifieerd en daarmee volgens het merk het eerste CO2 neutrale blik op de markt. Daarnaast investeert SQWZ 1% van de omzet in biodiversiteit dankzij de partnership met SUGi, een organisatie rond urban rewilding volgens de Miyawaki techniek. 

Voor meer informatie: jolein@d-drinks.nl en www.d-drinks.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven