Nieuwe gezichtsmasker van Urtekram: betaalbaar en verpakkingsarm

Urtekram heeft nieuwe gezichtsmaskers gelanceerd. Deze producten zijn volgens Ecocert Greenlife gecertificeerd. Al sinds de jaren 1970 heeft Urtekram pure en natuurlijke producten voor huid-, haar-, en lichaam gemaakt. Men is er zich altijd bewust van geweest dat het lichaam alles opneemt. Eigenlijk net zoals je lichaam voedingsstoffen uit je eten opneemt.

Daarom zijn de producten van Urtekram gecertificeerd biologisch met het Cosmos Organic certificaat van Ecocert Greenlife. Maar Urtekram producten zijn ook zonder parabenen en synthetische conserveringsmiddelen die het endocriene systeem kunnen verstoren. Verder zijn alle producten plantaardig (vegan) en niet op dieren getest.

Er zijn maar weinig Europese organisaties die biologische verzorgingsproducten certificeren. Urtekram heeft daarom gekozen voor het Cosmos Organic keurmerk. Cosmos Organic is één van de belangrijkste instanties als het op regelgeving voor biologische verzorgingsproducten aankomt. Cosmos Organic legt een aantal voorwaarden op. Zo moeten de ingrediënten minimaal voor 20% van biologische oorsprong zijn. De grondstoffen mogen geen verontreinigde zware metalen, koolwaterstoffen, nitraten, pesticiden, dioxinen of genetisch gemodificeerde organismen bevatten. Wat ook niet mag worden gebruikt is: synthetische verf, siliconen, synthetisch parfum, synthetische antioxidanten, weekmakers, synthetische oliën en vetten of andere ingrediënten uit de petrochemische industrie.

Urtekram lichaamsverzorging wordt geproduceerd in verpakkingen van glas, metaal of plastic. Tot voor kort werd het verpakkingsmateriaal gemaakt van minerale olie. Maar Urtekram heeft een grote stap gezet en maakt haar verpakkingen nu grotendeels van suikerriet. Suikerriet is een hernieuwbare bron en het absorbeert CO2.

Het karton dat Urtekam gebruikt is uiteraard FSC gecertificeerd -de garantie dat het karton afkomstig is van duurzame bosbouw. FSC draagt ook bij aan het welzijn van de medewerkers in het bos. Iedereen wordt opgeleid, krijgt goede veiligheidsinstructies, een gedegen uitrusting en een eerlijk salaris.

4 nieuwe gezichtsmaskers
Urtekram Instant Radiance 3 minuten Masker met Aloë Vera is een booster voor het gezicht. Helpt de doffe en vermoeide huid herstellen van de dofheid die wordt veroorzaakt door dagelijkse externe omgevingsfactoren zoals warm of koud weer, vervuiling, zon en wind. Voedende Duindoorn rijk aan vitamine C helpt de helderheid van een doffe huid te herstellen. Dit hydraterende gezichtsmasker helpt ook fijne lijntjes te verminderen en doet de uitstraling herleven. Een verfrissende formule die een hernieuwde glans en ontspanning geeft aan zowel de huid als de zintuigen. Gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic, 100% natuurlijke oorsprong en vegan.

Urtekram Instant Purifying 3 minuten Masker met Aloë Vera voor de normale tot vette huid. Dit gezichtsmasker van klei bevat witte klei om de glans te minimaliseren, te matteren en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Witte klei helpt ook om onzuiverheden te absorberen, maakt de huid glad en geeft een gezond ogende gloed. De verfrissende pasta-creme-formule laat zowel je zintuigen als je huid genieten van het perfecte beauty moment. Gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic, 100% natuurlijke oorsprong en vegan

Urtekram Instant Hydration 3 minutes Mask met Aloë Vera is een hydratatiebooster voor het gezicht die de normale tot droge huid helpt het vochtgehalte en de gladheid te herstellen. Een hydraterend gezichtsmasker met de super hydraterende Agave. Een verfrissende formule die de huid een hernieuwde glans en ontspanning geeft. Een genot voor gezicht en zintuigen. Gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic, 100% natuurlijke oorsprong en vegan

Urterkam Instant Nourishment 3 minuten Masker met Aloë Vera geeft hernieuwde zachtheid aan een extra droge en onevenwichtige huid. Verrijkt met voedende Murumuru-boter om de huid te verzachten, te kalmeren en te beschermen tegen externe invloeden van buitenaf en om het gezicht een hernieuwde frisheid te geven. Rijke romige formule die pure ontspanning biedt voor zowel de huid als de zintuigen. Gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic, 100% natuurlijke oorsprong en vegan.

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl en www.natrada.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven