Emmentaler uit het Groene Hart

Lise en Paul Zwetsloot van biologische kaasboerderij Vrede-Oord in Kamerik waren gisteren te zien in het tv-programma Binnenstebuiten. Zij maken Emmentalerkaas en lieten chef-kok Ramon Brugman zien hoe dat in zijn werk gaat. "Tijdens het maken van mijn Goudse kaas heb ik weleens gehad dat het per ongeluk een beetje een zoetige smaak had", vertelt Lise over het ontstaan van de kaas. De kaas viel bij klanten in de smaak en dus besloot ze er mee verder te gaan. "Ik dacht; hij is er nog niet biologisch en rauwmelks, dus dan heb ik gewoon wat nieuws."

Klik hier om het fragment te bekijken.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven