Eén koolhydraat per cracker

Leev introduceert drie nieuwe crackers met heel weinig koolhydraten. Zoals je van Leev gewend bent, zijn ze gemaakt van eerlijke en biologische ingrediënten. Nu in de winkel in drie verschillende smaken: Low Carb qrackers Naturel, Rosemary Sea salt en Bruschetta.

Qrackers
Leev Low Carb qrackers zijn gemaakt van lijnzaad, tarwegluten, pitten en zaden. Lijnzaad is een low carb held. Het bevat weinig koolhydraten, veel vezels en is rijk aan proteïne. Ideaal voor een stabiele bloedsuikerspiegel. De volkoren crackers zijn 100% biologisch, bevatten geen palmolie of suiker en weinig zout. Eén cracker bevat maar één koolhydraat. Dat is niet alleen makkelijk tellen, het is het minste van alle crackers in Nederland. Er zijn drie Low Carb qrackers: Naturel, Rosemary Sea Salt en Bruschetta. Probeer ze met amandelpasta en peer, met tomaten, kaas en zelfgemaakte pesto, met cream cheese en crispy bacon of gebruik ze als scoop en dip ze in tuinbonenhummus of guacamole. 

Carbs 1.01
Koolhydraten zijn een voedingsstof uit eenvoudige suikers. Ze zitten in aardappels, boterhammen en peulvruchten, in groente en fruit, en in frisdrank, koek en snoep. Het lichaam zet ze om in glucose, en stuurt dat als brandstof naar de spieren en organen. Hoe complexer een koolhydraat, hoe langer het lichaam ervoor nodig heeft om er glucose van te maken. 

Enjoy Organic Happiness
De nieuwe qrackers passen goed bij de belofte van Leev. Leev maakt graag producten die lekker en goed voor je zijn. Krakend voedzame crackers dus, zonder onnodige rotzooi en vol met nuttige voedingsstoffen en goede energie. Zoals alles bij Leev zijn ze gemaakt van biologische en plantaardige ingrediënten, en dat is klimaatvriendelijk, goed voor de bodem en de biodiversiteit. Leev betaalt haar boeren een faire prijs, en een deel van opbrengst gaat naar mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. 

Leev Low Carb qrackers zijn te koop bij Albert Heijn, Plus, Xenos, Dekamarkt, Hoogvliet, Boon/MCD en Dirk. Zes qrackers, per twee verpakt.

80 gram - € 2,59

Wil je eens proberen of Low Carb iets voor je is? Bestel dan de Low Carb kennismakingsbox in de webshop van Leev. Twee low carb ontbijtjes (muesli en granola), en drie proefverpakkingen met twee qrackers voor € 9,99. 

Voor meer informatie:
Leev
Van der Kunstraat 12
4251 LN Werkendam
0183 679 922
info@leev.nu  
www.leev.nu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven