Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Vingervlugge Puff Pops van Ella's Kitchen

Ella's Kitchen lanceert Puff Pops, een gepoft tussendoortje met 2 verschillende smaken: maïs en doperwten. Ideaal voor kleintjes vanaf tien maanden, die bezig zijn om hun fijne motoriek te ontwikkelen. Door spelen en leren te combineren kunnen kleine kinderen op een leuke manier nieuwe dingen leren.

Zelf doen
Eten en de ontwikkeling van de fijne motoriek gaan hartstikke goed samen. Vanaf ongeveer zes maanden kun je beginnen met finger food. Kleintjes pakken eerst dingen met hun hele hand vast, dan leren ze hun duim te gebruiken en daarna hun vingers. Er zijn vijf fases en als je weet in welke fase je kleintje is, is het heel leuk om ze een handje helpen door het juiste finger food te geven. Wortelsticks en broodvingers bijvoorbeeld, evenals halve druiven en aardbeien.

Puff Pops
Bij Ella's Kitchen maken ze voor elke fase tussendoortjes om mee te oefenen en lekker op te snoepen. De nieuwe biologische Puff Pops helpen kleintjes om de pincetgreep te oefenen, en kleine objecten op te pakken met alleen hun wijsvinger en hun duim. Niet gelijk helpen dus. Laat ze het zelf maar proberen, ouders zien vanzelf of het lukt. Puff Pops smelten zacht in de mond en hebben een milde smaak van maïs of doperwten. Leg ze op een bord en laat ze er lekker zelf mee aan de slag gaan. Veel lachen en aanmoedigen helpt enorm.

Ella's Kitchen Puff Pops
36 gram in vier uitdeelzakjes.
€ 2,59
Verkrijgbaar bij Plus, Etos en Plein.

Voor meer informatie: www.ellaskitchen.nl 

Publicatiedatum: