Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw Home Shop Center en uitbreiding bezorggebied

Albert Heijn groeit stevig door met bezorgservice

Albert Heijn blijft vol inzetten op de groei van e-commerce. De opening van een nieuw Home Shop Center, de uitbreiding van AH Compact en het bezorggebied in België zorgen ervoor dat honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België vanaf deze week de boodschappen kunnen laten thuisbezorgen. 

Met de toevoeging van 350.000 huishoudens in Noord-Brabant (Breda, Tilburg, Goirle, 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Geldrop) kunnen vanaf vandaag meer dan één miljoen huishoudens met AH Compact hun dagelijkse boodschappen gratis laten thuisbezorgen. Een jaar geleden introduceerde Albert Heijn de gratis bezorgservice voor één- en tweepersoonshuishoudens. Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: “Met AH Compact hebben we online boodschappen doen voor een grotere groep klanten toegankelijk gemaakt. Met succes. In één jaar tijd is het bezorggebied van AH Compact uitgebreid naar meer dan vijftig steden in Nederland.” 

Albert Heijn aan huis 
In België pakt Albert Heijn door met ‘Albert Heijn aan huis’. Vanaf 16 november staat de teller daar op 1,4 miljoen huishoudens die de boodschappen thuis kunnen laten bezorgen. Aan het bezorggebied worden onder andere Knokke, Brugge, Kortrijk, Waregem, Oostende en Roeselare toegevoegd. Marit van Egmond: “Ik vind het mooi te zien hoe onze Vlaamse klanten Albert Heijn omarmen. Ze zijn fan van onze winkels én van onze bezorgservice. Daarom groeien we snel met Albert Heijn aan huis: één op de twee huishoudens in Vlaanderen kan vanaf nu hun boodschappen bij ons bestellen.”

Home Shop Center Roosendaal 
Om de snelle groei op de online markt in Nederland en België mogelijk te maken, opent Albert Heijn morgen het inmiddels achtste Home Shop Center (HSC) in Roosendaal. Het nieuwe HSC heeft een oppervlakte van 23.000 m2 en gaat 40.000 bestellingen per week verwerken voor klanten in België, Roosendaal, Bergen op Zoom, Zeeland en Breda. Marit van Egmond: “De opening van dit nieuwe HSC zorgt er niet alleen voor dat we nog meer klanten kunnen bedienen, we creëren ook veel werkgelegenheid: er gaan zo’n 1.000 collega's aan de slag.”

Publicatiedatum: