Multi-toepasbaar drankje Sapinca beleeft exclusieve launch bij Gall&Gall

Tholen - Sapinca beleefde vorige week haar exclusieve launch bij Gall&Gall, de grootste drankenretailer van Nederland. Sapinca is een nieuw natuurlijk, biologisch en vegan elixer waarin 10 krachtige wortelsoorten gecombineerd zijn. Het merendeel van deze wortelsoorten is afkomstig uit Zuid-Amerika. "Deze bijzondere combinatie haalt de uitgesproken smaken naar boven om ieders smaakpapillen mee te verrassen", vertelt Diederick Evers.

Hij omschrijft het drankje als multi-toepasbaar. Het fungeert zelfs als alcoholvervanger. Het kan gebruikt worden als shotje, om thee te maken, evenals in mocktail of cocktail. De favoriete combi van Diederick is Sapinca, bruiswater, ijs en een takje rozemarijn.

Diederick en zijn moeder haalden de inspiratie voor Sapinca uit de reizen die zij over de hele wereld maakten. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar bijzondere smaakcombinaties. "De wortelsoorten vormen samen een unieke smaakcombinatie. De wortels en andere ingrediënten brouwen we in een grote ketel. Na een nacht zijn de smaken geïntegreerd en kan Sapinca gebotteld worden."

De tien verschillende wortelsoorten in Sapinca zijn: gember, kurkuma, maca, yacon, tapioca, mierikswortel, zoethout, galanga, ashwanganda en oranjewortel.

Voor meer informatie: info@sapinca.com en www.sapinca.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven