Jeroen Zwijsen nieuwe teamleider Aeres Warmonderhof

Aeres Warmonderhof heeft met ingang van 25 oktober een nieuwe teamleider. Jeroen Zwijsen is na de herfstvakantie van start gegaan op Warmonderhof. Hij werkte twintig jaar als docent op de bovenbouw van Vrijeschool Zutphen. Daarvoor bestierde hij een biologische bakkerij op Overkempe, een antroposofische werk-woongemeenschap, waar hij mensen met een verstandelijke beperking begeleidde; een mooie combinatie van zorg en zijn oorspronkelijke vak als patissier en chocolatier.

Driegeleding
Als het om een leidinggevende stijl gaat, voelt Jeroen zich geïnspireerd door Rudolf Steiner, die vanuit de driegeleding (vrijheid gelijkheid en broederschap) een organisatie wil vormgeven. "Tegenwoordig zou dat 'deep democracy' of 'een horizontale stijl van leidinggeven' genoemd kunnen worden", aldus Jeroen, "maar waar het mij vooral om gaat is dat ik sámen met alle medewerkers de koers wil bepalen."

Bron: Aeres Warmonderhof  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.