Adventskalender vol biologische, lokale en duurzame producten

Met de Adventskalender van het platform I Live Green Magazine kunnen bedrijven hun personeel, vrijwilligers of anderen die het verdienen (mensen in de zorg bijvoorbeeld) een bijzonder cadeau met een verhaal schenken. Van 1 december tot aan kerstavond zitten achter 24 luikjes diverse (h)eerlijke prijzen verscholen, gesponsord door biologische, lokale en duurzame ondernemers. De ontvanger maakt elke dag kans zo’n mooie prijs te winnen. De opbrengst van de kalender gaat naar de Bijenstichting, die zich o.a. via het Bijen Educatiecentrum inzet voor wilde bijen en andere bestuivers.

Hoofdprijs: overnachting bij biologische boer
Deze adventskalender werkt hetzelfde als de bekende December kalender, het kraslot van de Nederlandse loterij. Het grote verschil is dat er geen geld, maar bewustzijn wordt gepromoot. De hoofdprijs bestaat uit een overnachting bij de biologische boer, zodat de consument zelf ervaart waarin de biologische werkwijze verschilt van een gangbaar bedrijf.

Zo werkt het
De Adventskalender is eigenlijk een lot. Op de A4-poster zitten 24 luikjes (1 t/m 24 december) waarachter logo’s van de sponsoren staan en hun aangeboden prijs/prijzen. Elke kalender heeft een uniek nummer en dat bepaalt of je wel of geen prijs hebt gewonnen. De winnende nummers worden vanaf 1 december dagelijks bekend gemaakt op de sites en via social media van de Bijenstichting en I Live Green Magazine, waar ook het duurzame verhaal van de desbetreffende sponsor staat vermeld. 

De kalender is voor € 10 te koop via www.bijenstichting.nl en www.livegreenmagazine.nl (op=op). Op 30 november is de trekking. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven