Henri Willig's Smokey Gouda wint Cheese Trophy tijdens International Cheese and Dairy Awards

Henri Willig is maar liefst drie keer in de prijzen gevallen tijdens de International Cheese and Dairy Awards (ICDA) in Engeland.
De recent op de markt gekomen Smokey Gouda kaas van Henri Willig, won niet alleen goud maar ook de John Davidge Perpetual Trophy voor Best Smoked Cheese. Daarnaast viel ook de Henri
Willig Biologische Hollandse Geitenkaas Fenegriek in de prijzen.

Gouden award & trofee winnaar Smokey Gouda
Een mooie start voor de nieuwste aanwinst van Henri Willig, de Smokey Gouda. De kaas is bekroond met een gouden award in de categorie 'kaas en cheddar met rooksmaak'. Als kers op de
taart heeft de Henri Willig Smokey Gouda ook de John Davidge Perpetual Trophy gewonnen voor 'Best Smoked Cheese' in meerdere categorieën. "We zijn ontzettend trots dat onze Smokey Gouda zo goed is beoordeeld tijdens de ICDA, de kaas is met zorg ontwikkeld om de beste smaakbalans te creëren, we maken daarbij gebruik van rookaroma uit 100% natuurlijk gecondenseerde en gezuiverde rook. We hebben de Smokey Gouda recentelijk op de markt gebracht en we hadden ons geen betere start kunnen wensen", aldus Wiebe Willig, algemeen directeur bij Kaasmakerij Henri Willig.

Henri Willig wint ook een prijs in categorie Beste
Nederlandse Kaas
De Henri Willig Biologische Hollandse Geitenkaas met Fenegriek heeft in de categorie Beste Nederlandse Kaas de zilveren award
gewonnen. Het gaat om een Gouda-stijl geitenkaas
gecomplementeerd met verse fenegriekkruiden, zonder onnodige toevoegingen. De kaas is gemaakt van volle melk afkomstig van de biologische melkveehouderijen van Henri Willig.

Voor meer informatie: info@henriwillig.com en www.henriwillig.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven