Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simon Lévelt opent nieuwe speciaalzaak in Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 23 oktober heeft Simon Lévelt een nieuwe speciaalzaak op Pieter Doelmanstraat 2 geopend. Meer dan twaalf jaar heeft Simon Lévelt in Alphen aan den Rijn een speciaalzaak gehad, maar deze is eerder dit jaar gesloten. De consument in deze stad is bekend met het unieke assortiment in premium biologische koffie en thee van het familiebedrijf. De vraag naar het assortiment van Simon Lévelt is altijd groot gebleven, daarom is het logisch om opnieuw hier een speciaalzaak te openen.

Miranda Pieron met achter haar de nieuwe speciaalzaak

De speciaalzaak is ingericht volgens de laatste formule-uitgangspunten en zal onder leiding van Miranda Pieron en haar team van vakspecialisten gerund worden. "Ik heb veel zin in deze uitdaging als bedrijfsleider en ben ontzettend gepassioneerd over de mooie producten van Simon Lévelt. Ik verwelkom iedereen die op zoek is naar de lekkerste soorten thee en de mooiste koffies graag in mijn speciaalzaak. Ik ben theesommelier en zal ook workshops gaan organiseren, zoals bijvoorbeeld theeworkshops", aldus Miranda.

Voor meer informatie: info@simonlevelt.com en www.simonlevelt.com 

Publicatiedatum: