Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn heeft nieuwe app: FoodFirst Leefstijlcoach

Albert Heijn zet een volgende stap met FoodFirst. Met de FoodFirst Leefstijlcoach app wil het bedrijf klanten op een positieve manier helpen om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen. FoodFirst Leefstijlcoach is gratis en biedt advies, inspiratie, talloze relevante gezondheidschallenges, video's en beweeg-, voeding- en meditatieschema's. Ervaren coaches staan klaar om deelnemers te helpen met een blijvende gezonde leefstijlverandering.


De app is ontwikkeld samen met verschillende experts, zoals artsen, koks, diëtisten, sportcoaches en gedragswetenschappers. Omdat iedereen anders in elkaar zit en andere doelen en voorkeuren heeft qua levensstijl, krijgen deelnemers advies en schema's op maat. De app maakt daarmee een gezonde levensstijl leuk, lekker, gemakkelijk en relevant voor iedere deelnemer.
 
Stap voor stap
Een belangrijk onderdeel van de app zijn challenges op het gebied van eten, slapen, bewegen en ontspannen. Een challenge is een kort, motiverend veranderprogramma dat meestal zo'n twee weken duurt. Elke dag krijgen deelnemers een korte opdracht om op te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie. Daarnaast ontvangen ze motiverende e-mails en berichten van hun coaches. Bij de challenges rond voeding ontvangen ze bovendien iedere dag een recept.
 
Relevante challenges
CEO Marit van Egmond van Albert Heijn wil een gezonde leefstijl toegankelijk maken voor iedereen: "Een gezonde leefstijl geeft je veel energie en helpt je om je elke dag lekker in je vel te voelen. Maar gezonde keuzes maken en volhouden is best lastig. FoodFirst Leefstijlcoach biedt relevante challenges voor jou persoonlijk - zoals meer groente eten, vaker een vegetarische maaltijd of bewuster omgaan met suiker - en verschillende tips om het vol te houden.

Vooraanstaande experts
Deelnemers aan FoodFirst Leefstijlcoach staan er niet alleen voor. Een team van vooraanstaande gezondheidsexperts op het gebied van onder andere eten, diëtiek, bewegen en yoga staat klaar voor iedereen om te coachen met motiverende video’s, leuke oefeningen, handige schema’s, slimme tips en gezonde recepten. Zo is huisarts Tamara de Weijer hoofdcoach, laat TV- kok Rudolph van Veen zien hoe je lekker én gezond kunt koken, helpen beweegcoach Han de Hair en yogacoach Teuni Verhagen deelnemers met oefeningen en geeft diëtiste Steffi Haazen voedingsadvies.
 
Beter eten
Marit van Egmond is blij met de nieuwe app en ziet het als de volgende stap om beter eten bereikbaar te maken voor iedereen: "Gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl. Met FoodFirst Leefstijlcoach helpen we je daarnaast ook met bewegen, slapen en ontspannen. Dat moet voor iedereen bereikbaar zijn. Niet voor niets bieden we de app gratis aan. Zo kan iedereen die dat wil ook daadwerkelijk meedoen."
 
FoodFirst Leefstijlcoach biedt challenges, coaching, tips, adviezen en inspiratie op het gebied van gezond eten, bewegen, ontspannen en slapen. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Bron: AH

Publicatiedatum: