Bio Partner Schweiz uit Aargau breidt verder uit:

Concurrentie op de Zwitserse biologische markt neemt toe

Ascona, Basel, Bellinzona, Köniz, Sursee, Witikon: diverse biologische winkels, verspreid over heel Zwitserland, zijn de afgelopen maanden overgenomen door een bedrijf uit het kanton Aargau. Bio Partner Schweiz uit Seon (bij Lenzburg) stapt in de detailhandel. Tot dusver trad de onderneming alleen op de achtergrond op, als groothandelaar. De klanten in de winkels merken er weinig van: Bio Partner heeft geen eigen logo, en de biologische winkels behouden hun traditionele naam.

"Veel eigenaren van biologische winkels zijn in de jaren tachtig begonnen en zijn nu met pensioen," aldus Manuela Kägi, directeur van Bio Partner Schweiz. "Bovendien is de concurrentie toegenomen. Het is tegenwoordig moeilijker om in je eentje een biologische winkel winstgevend te runnen." Bio Partner ondersteunt de winkels daarom onder meer met moderne marktconcepten, communicatiemaatregelen en advies over digitale verkoop.

Voor meer informatie:
Bio Partner Schweiz AG
Staufferstrasse 2
5703 Seon
+41 62 769 00 00
info@biopartner.ch 
www.biopartner.ch 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.