Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project Service & Produktion

Nog sneller ecologisch banderolleren met de Proband V2000

De nieuwe Proband V2000 van Project S&P uit Nordrhein-Westfalen kon dit jaar op beurzen al enkele bezoekers enthousiasmeren. De machine, die eenvoudig banderolleren ook met papieren banderollen mogelijk maakt, komt begin 2022 op de markt en volgt de Proband V1000 op. Deze had het bedrijf in 2019 op de markt gebracht - de vraag is enorm, deelt het bedrijf mee.

"Onze ontwikkelingsafdeling heeft goed werk geleverd. De Proband V2000 maakt nu een repeteercapaciteit van tot wel 30/min mogelijk en het wisselen van banderol is nog eenvoudiger. De rollen maken een gecentreerde bandtoevoer mogelijk", zegt André Vois, productmanager bij de verpakkingsspecialist uit Kranenburg. Hij benadrukt bovendien een sterkere ongevoeligheid voor vocht en vuil en de verbeterde toegang tot de machine, wat bijvoorbeeld de reiniging nog eenvoudiger maakt.

Rechts: in september 2021, toen de nieuwe Proband V2000 gepresenteerd werd op de FachPack, was er grote belangstelling. Ook José Carlos (eerste van links) en Antonio Gomariz (derde van links) van de Spaanse partner Cotec de Levant brachten een bezoek aan de stand van Project S&P. André Vois (tweede van links) en Manuel Jung (eerste van rechts) van Project Service & Produktion presenteerden de voordelen van de nieuwe Proband V2000. Foto: Project Service & Produktion GmbH.

Progreen-banderollen kunnen voor 100% bij het oud papier
Bedrijven uit de groenten- en fruitteelt zetten steeds vaker in op ecologisch banderolleren in plaats van veel verpakking. Veel bedrijven zoeken compleet milieuvriendelijke oplossingen. "We bieden weliswaar ook banderollen uit kunststof of composieten aan, maar bevelen onze 100% recyclebare Progreen papieren banderol aan. Hiermee kunnen juist ook bedrijven die bio-producten verkopen zich tegenover de klanten als compleet ecologisch presenteren", benadrukt André.

Uitbreiding van het partnernetwerk
Project S&P heeft voor de verkoop van haar Proband V-modellen een distributienetwerk van partners opgebouwd. "Reeds nu al werken we met collega's in Spanje, Portugal, Polen, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Italië samen. We staan verder open voor nieuwe partners", zegt Jan Hanenkamp, één van de twee directeuren van Project Service & Produktion.

Hogere repeteercapaciteit, nog eenvoudigere wisseling van banderollen en gecentreerde bandtoevoer: dat zijn slechts enkele voordelen van de nieuwe Proband V2000 van Project Service & Produktion. Foto: Project Service & Produktion GmbH.

Voor meer informatie:
André Vois
project Service & Produktion GmbH
Tel.: +49 2826 9145-0
[email protected]
www.project-sp.de

Publicatiedatum: