Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza De Gaard geopend

Tholen - De nieuwe Ekoplaza in het Utrechtse winkelcentrum De Gaard opende gisteren haar deuren. Ook deze winkel is ingericht als Ekoplaza versmarkt. De focus in de winkel ligt op veel biologisch vers, maaltijden en gemak. "Deze winkel is gelegen in een voor Ekoplaza nieuwe wijk in Utrecht, waarin wij veel potentie zien en een nieuwe markt kunnen aanboren", vertelt Geert-Jan Smits, formulemanager van Ekoplaza.

Ook in deze winkel is de nieuwe formule weer verder doorontwikkeld, zo geeft Geert-Jan aan. "In Rotterdam hebben we deze nieuwe versformule al in dit formaat winkel getest. Hier in Utrecht zijn de versmodules verder doorontwikkeld en uitrolwaardig gemaakt, zoals bijvoorbeeld buitenlandse kaas, tapas en luxe vleeswaren. We maken nog altijd stappen in het uitwerken van elke module in de winkel, zelfs de groenteafdeling heeft een betere presentatie gekregen. Hierdoor kunnen we de nieuwe formule steeds beter passend maken, waardoor het ook bijvoorbeeld in kleinere winkels toegepast kan gaan worden. Het DKW en versaanbod is lekker in balans nu. Dit is echt een winkel voor de biologische fijnproever."

De lay-out van het nieuwe pand in Utrecht zorgde volgens Geert-Jan wel voor een extra uitdaging. "De vorm van het pand is niet bepaald standaard. Het heeft een heel ruime entree, in het midden is het wat smaller en aan de achterkant is het pand weer net zo breed als aan de voorkant. Dit hebben we goed op kunnen lossen met de huidige indeling. En met alle uitdagingen rond de realisering van deze winkel, mede als gevolg van de situatie in de bouwsector bijvoorbeeld, ben ik extra trots op het eindresultaat. We wensen Daniël heel veel succes met zijn team."

Filiaalleider Daniël

Ter ere van de opening is een proeverij ingericht in de passage. In heel Utrecht is de op digitale billboards aandacht gevraagd voor de komst van deze nieuwe Ekoplaza.

De winkel in De Gaard is de derde Ekoplaza-vestiging in Utrecht. De winkel is gevestigd aan Troosterhof 6-7 (3571 NC). De andere twee zijn te vinden aan de Nachtegaalstraat 51A (franchisewinkel) en de Amsterdamsestraatweg 15 (filiaal).

De nieuwe versformule
Vanuit Ekoplaza omschrijven ze de nieuwe versformule als volgt: 'Bij Ekoplaza ligt de focus op écht lekker eten. Je kunt erop vertrouwen dat alle producten 100% gecontroleerd biologisch zijn. Daarmee zijn jouw boodschappen van hoge kwaliteit en draag jij bij aan een betere wereld. Samen zorgen we ervoor dat kleinschalige boeren, telers en producenten een eerlijke prijs krijgen, zodat ze duurzaam en diervriendelijk kunnen werken. Want als we samen goed voor de bodem, plant en dier zorgen, krijgen we daar veel lekkers voor terug.
De producten zijn troepvrij en smaken zoals ze van nature horen te smaken. Dat vinden wij écht veel lekkerder!'

Voor meer informatie:
Geert-Jan Smits
Ekoplaza
06 46236425
[email protected] 
www.ekoplaza.nl