Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
65 procent van het assortiment is nu biologisch

Albert Heijn introduceert 35 nieuwe biologische theesmaken

Tholen - Albert Heijn heeft 45 nieuwe theesmaken aan het assortiment toegevoegd. 35 daarvan zijn biologisch. Daarmee bestaat het assortiment nu voor 65% uit biologische theesmaken.

"Koffie en thee groeien in delen van de wereld waar de leefomstandigheden minder goed zijn dan bij ons. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee", licht Pauline van den Brandhof toe. "Wij zetten ons dan ook in voor de verduurzaming van de koffie- en theeketen. Al onze huismerk thee is UTZ (Rainforest Alliance) gecertificeerd. Ook de nieuwe theesmaken."

AH Excellent
Onder het label AH Excellent zijn nieuw toegevoegd green tea easy jasmin, herbal infusion ginger turmeric, green tea cheerful matcha, herbal infusion spicy lemon, herbal infusion dreamy liquorice en witte thee rose vanilla-taste.

Groene en zwarte thee
Het merendeel van de nieuwe smaken te vinden in het assortiment van AH Biologisch. In de categorie groene thee zijn nieuw: gember sinaasappel, oranjebloesem, citroengras, mandarijn sinaasappel, sinaasappel kardamom, granaatappel- & honingsmaak, kurkuma mangosmaak, citroengras rozemarijn. Qua zwarte thee zijn er twee nieuwe smaken: sinaasappel en appel kaneel.

Kruiden
Er zijn ook enkele nieuwe kruidentheeën: dat zijn kamille, zoethout, munt, gember kurkuma, venkel kamille, salie, en munt zoethout. Voor de liefhebbers van Rooibos zijn er de varianten puur, sinaasappel, zoethout en yuzusmaak.

Yerba Maté
Meest opvallend is misschien wel de nieuwe Yerba Maté-lijn. Deze Zuid-Amerikaanse drank is er in de smaken gember limoen, kurkuma citroengras, sinaasappel mangosmaak en brandnetel rozemarijn. 

Hennep
Ook zijn er drie hennep-variaties toegevoegd. Die hebben de smaken passievrucht, citroengras en kamille.

Moment
Tot slot introduceert de grootgrutter vier nieuwe Moment-kruideninfusies toe. De Moment avond is met zoethout, appel, kaneel en kruidnagel, Moment ochtend bevat citroenverbena, venkel, citroengras en munt. Moment rust smaakt naar lavendel, citroengras en kamille en Moment warmte bevat kaneel, kurkuma en citroengras.

Voor meer informatie: www.ah.nl