Vierde generatie van Broeders aan boord

De winkel van Broeders is begonnen in 1939 en bestaat inmiddels dus ruim 82 jaar. De eerste generatie, Willem Broeders en Riet Kemerink, werd destijds opgevolgd door de tweede generatie, Ria Broeders en Jan van Kampen (links op de foto). Bijna 20 jaar geleden nam de derde generatie, Hélène van Kampen en Wim Melis, de winkel over en sinds dit jaar is ook de vierde generatie, Mike en broer(tje) Tom Melis mede-eigenaar.

De 27-jarige Mike is al 10 jaar een bekend gezicht in de winkel. Hij heeft de afgelopen jaren veel studies op het gebied van natuurvoeding en vitamines & voedingssupplementen gevolgd en mag zich sinds dit jaar ook orthomoleculair en epiginetisch therapeut noemen, overigens zonder ambities om een eigen praktijk te runnen.

De 22-jarige Tom was meer op de achtergrond al wel betrokken bij o.a. de webshop en social media van Broeders. Hij is net voor de zomer afgestudeerd voor zijn HBO-opleiding Ondernemerschap & Retail management en vanaf de zomer nu ook volledig werkzaam bij Broeders. Mike en Tom gaan vol aan de bak om Broeders naar de magische leeftijd van 100 jaar te leiden.

Bron: Broeders Gezondheidswinkel

Voor meer informatie: www.broedersgezondheidswinkel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven