Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daan Zeelt nieuwe Commercieel Directeur Weleda Benelux

Per 1 september 2021 is Daan Zeelt als Commercieel Directeur van Weleda Benelux aangesteld. Daan was de afgelopen jaren Marketing Directeur bij de Zwitserse producent van natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing en Sales als ook voor de Weleda City Spa's in Nederland en België. Weleda speelt zo in op het vertrek van Marc van Boven als Algemeen Directeur, die in september aan een nieuwe uitdaging buiten Weleda is begonnen. 
 
Samen met Directeur Finance & Operations Richard van der Hoek, gaat Daan verdere vorm en invulling geven aan de groeiambities van Weleda Benelux en de City Spa's. Daan: "We zien veel kansen voor ons merk. Weleda heeft als doel om met het beste uit de natuur ervoor te zorgen dat consumenten lekker in hun vel zitten en er op hun best uitzien. We willen de klantreis in de bestaande én nieuwe kanalen zo goed mogelijk faciliteren. Biodiversiteit en duurzaamheid -vanaf het allereerste begin de belangrijkste pijlers van Weleda, staan hierbij centraal. Naast onze merkbelofte willen we wereldwijd biodiversiteit versterken, biodynamische teelt stimuleren en ethische handel promoten. Alles wat we ontwikkelen, moet goed zijn voor zowel consument als de aarde. Daarin doen we geen concessies. Ook willen we echt een voorbeeld zijn en anderen inspireren om met ons mee te doen en de wereld een beetje mooier te maken. Waarbij we laten zien dat commercie en idealen heel goed samen kunnen gaan."

Over Weleda
Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het Zwitserse bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 heeft Weleda vestigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en heeft zij ruim 2.500 werknemers.

Voor meer informatie: info@weleda.nl en www.weleda.nl 

Publicatiedatum: