Drogist Bewust Beter opent in Hoogvliet

Op 1 september is Drogist Bewust Beter ook in Hoogvliet geopend. De nieuwe DBB is samen met het jonge team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek J. van den Berg, gevestigd in het grootste winkelcentrum van Hoogvliet, Binnenban.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt over de nieuwe Apotheek Drogisterij: "Apotheek J.van den Berg gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB."

Bij Apotheek & Drogist J.van den Berg kan de consument nu 6 dagen in de week hun medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte is er een team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Buiten de openingsuren staat de afhaalautomaat ter beschikking.

Voor meer informatie: www.drogistbewustbeter.nl en www.unipharma.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven