Rick van’t Hag, UDEX Logistics:

“Eerste aanvraag voor spoedtransport, binnen tien minuten voorzien van maatwerkvoorstel”

Tholen - Op woensdag 1 september opende UDEX Logistics feestelijk haar deuren. Deze gloednieuwe maar ervaren logistieke dienstverlener is gespecialiseerd in het verzorgen van spoedtransporten en speciale leveringen binnen Europa, maar verzorgt daarnaast ook reguliere transporten voor over de hele wereld. “We kregen direct al aanvragen binnen, dat was wel spannend, maar we konden meteen laten zien dat we hier goed in zijn”, zegt Rick van ’t Hag van UDEX Logistics. “We doen veel AGF, maar alle transporten, met uitzondering van de veterinaire, zijn mogelijk.”

Binnen tien minuten
Het bedrijf mag dan nog in de kinderschoenen staan, Rick en zijn compagnons Jarno Zandhuis en Miranda Roelofs beschikken zelf over jarenlange ervaring en hebben veel connecties in de logistieke sector. Hiervoor waren ze alle drie werkzaam bij een soortgelijk bedrijf en kozen er uiteindelijk voor om voor zichzelf te beginnen. “Met UDEX Logistics willen wij terug naar het echte maatwerk, waarbij de klant van A tot Z een vast aanspreekpunt heeft die persoonlijk betrokken is”, zegt Rick. “Daarnaast onderscheiden we ons echt in snelheid. Vanmorgen was er een aanvraag voor transport van twee pallets vanuit Engeland naar Nederland. Binnen tien minuten kon ik de klant terugbellen met een maatwerkvoorstel.”

“Nee is geen optie”
UDEX Logistics, wat staat voor Urgent Delivery Express Logistics is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener met connecties tot een groot aantal (spoed)transporteurs in Europa. “Maar als iemand bijvoorbeeld een vracht met appelen heeft die met spoed op transport naar Macedonië moet, dan doen wij dat graag. We willen een compleet pakket kunnen aanbieden waarbij alles mogelijk is. We zien bij bedrijven bijvoorbeeld een bepaalde terughoudendheid als het gaat om export naar Engeland, maar door contacten met lokale agentschappen is het voor ons goed mogelijk om die transporten te verzorgen en daarnaast net zo goed ook lucht- of zeetransporten. We gaan geen uitdaging uit de weg en nee verkopen is geen optie”, aldus Rick.

Voor meer informatie:
Rick van ’t Hag
UDEX Logistics
Van den Bergsweg 10
7442CK Nijverdal
+31 (0)6 390 021 38
rick@udex-logistics.nl 
www.udex-logistics.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven