"Kleinste details zichtbaar door offset bedrukken van bruine duurzame verpakkingen"

Argos en EBC Golfkarton introduceren bruine duurzame verpakkingen met een haarscherpe en heldere bedrukking. Beide organisaties zijn onderdeel van de Best Packaging Group. 

"Consumenten kiezen steeds bewuster voor biologische, organische en natuurlijke verpakkingen. Een keuze waar je als organisatie op in wilt spelen. Uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit van je product en uitstraling van het merk. Met de nieuwe bedrukte verpakkingen van Sila Liner papier is dat mogelijk. Een speciale bruine papiersoort die we offset kunnen bedrukken."

Ook met venster geschikt voor het oud papier
Ook voor groenten en fruit blijft productpresentatie van belang. De consument wilt, naast een bewuste keuze maken, ook zien wat hij koopt. In de nieuwe ecologische verpakkingslijn van Sila Liner papier is hier rekening mee gehouden. Het venster is gemaakt van cellulose, waardoor de verpakking in zijn geheel bij de oud papierstroom kan.

De ecologische verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, met en zonder venster. Te combineren met iedere golftype, van E- tot EB-golf. Ook geschikt voor het verpakken van gekoelde groenten en fruit van 125 gr, 150 gr, 250 gr en 500 gr. Het papier is FSC gecertificeerd.

Lage opstartkosten
Offset staat bekend om de haarscherpe druktechniek. De kleinste details van afbeeldingen, barcodes en kleine productteksten zijn nog perfect leesbaar, ondanks de bruine kleur van het karton. Een ander groot voordeel van deze druktechniek zijn de lage opstartkosten, doordat cliché-kosten voor deze verpakkingen niet van toepassing zijn.

Voor meer informatie:
Samantha van den Berg
Argos
+31 (0) 174 63 00 11
s.vandenberg@argos.nu 
www.argos.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven