Eerbeek en Apeldoorn stappen over naar Drogist Bewust Beter

Begin Augustus is Drogisterij | Parfumerie Binco te Eerbeek en Apeldoorn heropend als Drogisterij Bewust Beter. Ook Remco Bins maakt de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter.

De drogisterij/parfumerie aan de Koninginnelaan in Apeldoorn Noord is ruim 40 jaar een begrip en sinds 2013 bekend onder de naam Binco. Apeldoorn Noord heeft een verzorgingsgebied van 12.500 inwoners. Eerbeek, op 30 minuten rijden van Apeldoorn, heeft een verzorgingsgebied van ruim 10.000 inwoners. Deze drogisterij is al 25 jaar een begrip in Eerbeek en sinds 2011 onder leiding van Remco Bins en team.

Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, zien de medewerkers van Drogisterij |Parfumerie Binco Eerbeek en Apeldoorn de toekomst positief in.

Remco Bins is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter: "Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen en worden door de organisatie gewaardeerd als zelfstandige drogist. Bij de eerste kennismaking met UniPharma hadden we direct een vertrouwd en familiair gevoel. Wij willen ons focussen op een goed en gezond advies, dit kan met de back-up en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. Met de overgang naar Drogist Bewust Beter zijn de verkoopprijzen in onze winkels weer marktconform."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven