Nieuwe dubbelwandige roestvrijstalen food container: de Big Mug

Retulp introduceert een nieuw product: de Big Mug, een dubbelwandige roestvrijstalen food container. "Bij Retulp streven we natuurlijk naar een wereld waar zo min mogelijk plastic wegwerpafval wordt gebruikt. Alleen kunnen wij dit niet zonder hulp van anderen bereiken, vandaar dat we duurzame, herbruikbare alternatieven bieden die voor de plastic variant kan worden ingeruild. Als bedrijf zijn wij altijd bezig met innoveren om iedereen de beste duurzame producten aan te bieden en het vermijden van plastic verpakkingen te vergemakkelijken. En we weten zeker dat met ons nieuwe product dat gaat lukken: de Big Mug", vertelt Richard Gabriel.

Het aanbod van Retulp bestaat uit duurzame drink- en thermosflessen, bio bidons, travel cups, broodbakjes en -zakjes. Maar ze wilden meer gebruikscomfort bieden om bijvoorbeeld ook soep of yoghurt mee te kunnen nemen waarbij het na uren nog lekker is om op te eten. "Klinkt goed, of niet? Het is nog even wachten, maar vanaf half augustus zal ons assortiment daarom worden uitgebreid met de Big Mug."

De Big Mug van Retulp is een dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, roestvrijstalen food container die met een roestvrijstalen lepel wordt geleverd. "Je kunt er maar liefst 500 milliliter aan soep, yoghurt met granola of simpelweg een grote kop koffie/thee in kwijt; perfect aan te passen aan jouw behoeften. Daarnaast blijft de Big Mug tot 6 uur lang warm en tot 8 uur lang koud. Hierdoor hoef je je niet zorgen te maken of je soep tegen lunchtijd nog wel warm is en is je yoghurt gegarandeerd nog lekker koel."

"De Big Mug is in het zwart, grijs, groen of blauw verkrijgbaar en heeft een poedercoating waardoor deze krasvrij is. Ook is het een gebruiksvriendelijk ontwerp omdat de grote opening perfect is om uit te eten en daarna gemakkelijk te reinigen is. Maar dat is niet het enige. Het zou geen product van Retulp zijn als er met de verkoop van onze producten niet iets wordt teruggegeven. Zo doneren we ook nu per verkochte Big Mug 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden. Ook is de Big Mug dé perfecte manier om de, in plastic voorverpakte, yoghurtjes te laten staan en voor je eigen duurzame variant te kiezen. Dat is niet alleen voordeliger voor jou, maar ook beter voor het milieu. Ten slotte is de Big Mug is niet alleen mooi om te zien, maar ook omhult in een cadeauverpakking. Perfect dus om als cadeau aan een ander te geven!"

Voor meer informatie:
Richard Gabriel
Retulp
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn
+31 (0)81 119526
richard@retulp.nl 
www.retulp.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven